Kurs og arrangement
Publisert 01. februar 22
Av: Nord-Norges arkitektforening

Årsmøte og befaring 17. februar

Bli med på NAF-årsmøte og etterfølgende faglig opplegg med utgangspunkt i Vervet i Tromsø!

Publisert 01.02.2022
Av: Nord-Norges arkitektforening

Det er tradisjon for å arrangere et faglig opplegg i forbindelse med årsmøtet og NAF-styret er glad for endelig å kunne by velkommen til en kveld med fokus på bydelen Vervet.

Om Vervet/omvisning

Den sentrale, gamle skipsverfttomta på Tromsøya, etablert i 1848, har de siste årene gått gjennom formidable endringer. LPÅ vant arkitektkonkurransen og jobber, på oppdrag for Vervet as, med transformasjon av området til en bydel med boliger, næringsvirksomheter, kafeer og hotell. Tromsøbaserte Lo:Le landskap har hatt ansvar for prosjekteringen av utearealet, og vil sammen med LPO gi en fysisk befaring på området og et innblikk i prosessen rundt transformasjonen av det historiske industriområdet i byen.

Program for kvelden

Vi starter imidlertid på Kystens hus med årsmøte og foredrag/ presentasjon av prosjekter i området. Både årsmøte og presentasjoner gjennomføres også digitalt slik hele regionen kan være med.

Program for kvelden

17:30 Velkommen og intro
17:35 Årsmøte
18:20 Introduksjon til foredragsholdere
18:25 Presentasjon Siri Børs-Lind om Vestregata 71
18:45 Presentasjon Mari Bergset (Lo:Le) og Lars Haukeland (LPO) om bydel Vervet + omvisning 
20:00 Faglig og sosial mingling

Påmelding

Vi avslutter kvelden med uformell mingling og litt å bite i. NAF spenderer litt mat mens den enkelte kjøper egen drikke. Av hensyn til bestilling må alle som har lyst å være med på Kystens hus i Tromsø melde seg på til naf@arkitektur.no senest 15. februar. 

Det trengs ikke påmelding til digital årsmøtedeltakelse, men av hensyn til stemmeopptelling er det fordelaktig med tilbakemelding fra de som ønsker å delta digitalt. Årsmøtepapirer sendes ut direkte til medlemmer.

MØTELINK TIL ÅRSMØTE

ILLUSTRASJON: WWW.LOLELANDSKAP.NO