Kurs og arrangement
Publisert 15. mars 22
Av: Telemark arkitektforening

Generalforsamling og forelesning med Sanden+Hodnekvam Arkitekter - fredag 18.03

Velkommen til årets generalforsamling i Telemark arkitektforening fredag 18.03 kl. 18, med påfølgende forelesning av Sanden+Hodnekvam Arkitekter.

Publisert 15.03.2022
Av: Telemark arkitektforening

Vi inviterer til generalforsamling i TeAF fredag 18.03.22, kl. 18.00 i Storgata 159, Porsgrunn (Børve Borchsenius kontorlokaler).

Vi oppsummerer året som har gått og ser til foreningens framtid, samt velger nye styremedlemmer.  Dagsorden og nødvendige dokumenter er sendt ut på epost til alle medlemmer.

 

Etter generalforsamlingen vil Sanden+Hodnekvam Arkitekter snakke med oss om deres praksis og spennende prosjekter.  Forelesningen begynner kl. 19.00.

Sanden+Hodnekvam er et ungt arkitektkontor med røtter i Telemark. De holder til på Nesodden, men har markert seg stort internasjonalt og vinner stadig større oppdrag. 

Kontoret kom i 2020 på Wallpaper sin liste over ti av verdens fremste arkitektkontorer. Prosjektet «House in red concrete» ble nominert til Betongtavlen 2021 og til EU mies award 22. I desember vant de Europan16 for utviklingen av Fagerstrand og konkurransen om nye studentboliger og kontor for NTNU Gjøvik.

 

Det blir enkel bevertning med mat og noe godt å drikke. 

Vi håper å se så mange som mulig og gleder oss til en hyggelig kveld!  

 

Dersom du ønsker å delta digitalt send oss en epost og du får tilsendt lenken.