Frokostmøte
16. mai 2024

IT og datasikkerhet for arkitekter i 2024

Hagestuen i Arkitektenes hus, Josefinesgate 32
08.30-10.00
Oslo arkitektforening
Gratis

Minikurs

Gratis minikurs om datasikkerhet! Torsdag 16. mai kl. 8:30 - 10:00 får du alt du trenger å vite om IT og datasikkerhet for arkitekter i 2024 og muligheten til å spørre om alt du lurer på. Hvordan vet du om du er en IT-sikker arkitekt?

 

Politiets sikkerhetstjeneste (PST), Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM), Etterretningstjenesten (E-tjenesten), Telenor, DNB og Verizon advarer alle om det samme: Det har aldri eksistert flere digitale trusler og risikoer enn nå. Kunstig intelligens, avanserte digitale verktøy og internasjonale politiske konflikter gjør det stadig lettere å bli cyberkriminell.

Mange arkitekter tror at det kun er myndigheter, gigantbedrifter og institusjoner som er utsatt for digitale angrep. Sannheten er en helt annen: Små og mellomstore bedrifter og underleverandører er de mest sårbare og utsatte for digitale angrep.

 

Det er på tide at du som arkitekt tar cybertyren ved hornene.

IT-partner Garnes Data har 30 års erfaring med IT for arkitekter.

 

I dette minikurset får du kunnskap og verktøy du som arkitekter trenger for å:

  • Oppdage og håndtere digitale trusler i 2024
  • Sikre din egen arbeidsflyt
  • Beskytte verdier, kollegaer og kunder
  • Skape en helt ny arkitekthverdag med de smarteste løsningene

 

Meld deg på her!

 

Datasikkerhet har aldri før vært viktigere. Grip muligheten til å lære nøyaktig det du må vite av den fremste eksperten på IT for arkitekter.

Møt kursholder Frank - sivilarkitekt og IT-spesialist

På minikurset får du møte Frank Jürgen Leiß fra Garnes Data.

Frank har 10 års erfaring som sivilarkitekt og 14 års erfaring som IT-konsulent. Som Chief Quality Officer jobber Frank med å skape optimale IT-løsninger for små og mellomstore arkitektkontor. Hans hovedmål er at du skal senke skuldrene: Teknologi og IT skal løse utfordringer og oppgaver, ikke skape flere. Ikke minst skal teknologien beskytte deg og alt du jobber for. Hver dag.

Etter lang tid som arkitekt kjenner han nøyaktig hvilke problemer, utfordringer og risikoer som arkitekter lever med hver dag. Ved å snakke samme språk som arkitekter, er han riktig person for å gjøre deg IT-sikker i 2024.

Frank vil lære deg om sikkerhetsfilosofien Zero Trust, sikkerhetskultur i arkitektvirksomheter, den revolusjonerende skyløsningen LucidLink, kunstig intelligens og praktiske løsninger for ditt arkitektkontor.

Vi ser frem til å se deg på minikurset 16.mai!

 

Garnes Data - din proaktive IT-partner.

Samarbeidspartner av Oslo arkitektforening.

garnesdata.no

hjelp@garnesdata.no

+47 21421010