Rabatterte kurs i opptak

Vi tilbyr nå noen kurs fra 2022 og 2023 til halv pris (gjelder ikke Wildcard, pensjonister og studenter - som allerede har rabatt). Kursene er valgt ut fordi temaene er høyaktuelle og fordi deltakerne ga veldig gode tilbakemeldinger på innholdet.

Materialer for fremtiden

Med den pågående klimakrisen, dyre materialpriser og svikt i vareflyten, er det stort behov for å ta smarte materialvalg i byggprosjektering. Selv med økende satsning på ombruk, trenger vi tilgang på nye bærekraftige materialer og produkter. Hvordan arbeide systematisk for å foreta mer bevisste og klimavennlige materialvalg?

Les mer
frosne snittflater stablet plank

Regelverk i endring: fra byråkratisk hinder til krav om ombruk

Møt fremoverlente jurister, ombruks- og sirkularitetseksperter og de framtidsrettede gründerne i den sirkulære byggenæringen. Dette er et tettpakket og praktisk kurs for deg som jobber eller ønsker å jobbe med ombruk og sirkularitet i prosjektering.

Les mer
Roof top shared space with view

Programmering og design for fellesskap

Vi undersøker hvordan arkitektoniske krav til møteplasser og delingsløsninger kan se ut, og hva dette krever av hver av oss for å få de til å fungere. Kurset er spekket med eksempler fra boligutviklere og arkitekter som tar fellesskapstemaer videre fra Arkitekturdagen og Oslo arkitekturtriennale i 2023.

Les mer

Praktisk bygningsfysikk

Bygningsfysikk handler om de fysiske prosessene knyttet til varme-, luft- og fukttransport i bygninger. Lær de gode prinsippene for design av konstruksjoner og detaljer, som bidrar til bygninger med lang levetid, uten skader.

Les mer