Frokostmøte
21. mai 2024

Innsamlingsaksjonen Arkitektur for livet

Arkitektenes hus
08.15-09.30
Gratis

Arkitekter uten grenser, i samarbeid med Norske arkitekters landsforbund, inviterer til morgenarrangement 21. mai i Arkitektenes hus.

Siden oppstarten i 2016, har Arkitekter uten grenser Norge jobbet for å forbedre livene til mennesker i fattige utviklingsområder. De har tegnet og bygget prosjekter blant annet i Argentina, Kenya, Egypt og Etiopia.

Behovet for hjelp øker, og krig i Europa bringer nøden nærmere. I år jobber de også med prosjekter i Ukraina og Palestina, oh opplever stor pågang fra arkitekter som vil jobbe frivillig.

Arkitekter uten grenser ønsker å etablere et nettverk med økonomiske støttespillere og gode samtalepartnere i bransjen. Målet for møtet er å spre informasjon om organisasjonen og hvordan de jobber med prosjekter og finansiering.

Arkitekter uten grenser ønsker flere nye og spennende samarbeidspartnere til prosjektene, og samtidig samle inn midler til organisasjonens arbeid.

Vi håper du vil delta og ber om at du melder din interesse innen 13.05.24.

Det blir servering av kaffe og en enkel frokost.
Velkommen!

PROGRAM:

08.15: Kaffe og enkel servering

08.30: Velkommen
Kari Bucher, generalsekretær i Norske arkitekters landsforbund

08.35: Hvorfor er det viktig at næringslivet bistår i humanitært arbeid?
Anne Marie Helland, tidligere Generalsekretær i Kirkens nødhjelp, nå leder Norges arbeid innen internasjonal bistand og utvikling i PwC

08.45: Presentasjon av Arkitekter uten grenser
Paola Bornaschella - grunnlegger AUG - fagleder og styreleder
Alfonso Rengifo - grunnlegger AUG - daglig leder og styremedlem