Sponsorer og samarbeidspartnere

Våre sponsorer og samarbeidspartner er uvurderlige og vi setter stor pris på at viktige aktører innenfor vår bransje bidrar til å gjøre OAFs program og aktiviteter enda bedre. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere:

AFAG

Et fagforbund for personer med mastergrad innen arkitektur, planlegging, design og kunsthistorie. Forbundet organiserer også de som driver egen virksomhet samt studenter. AFAG er en av OAFs hovedsamarbeidspartnere.

Les mer om AFAG her

Garnes Data

Garnes Data er et 100% medarbeidereid IT-selskap med hovedbase i Oslo. Vi leverer en komplett meny av IT-tjenester, spesielt rettet mot små og mellomstore bedrifter. Garnes Data er en av OAFs hovedsamarbeidspartnere

Les mer om Garnes Data her

Vestre

Vestre er en norsk produsent av bymøbler som i mer enn 70 år har bidratt til å skape sosiale møteplasser for millioner av mennesker.

Les mer om Vestre her

Fagflis

Vi i FagFlis er spesialister på keramiske fliser. Vårt mål og vår visjon er å være en ledende aktør i markedet for keramiske fliser og tilhørende produkter. På Sagene finner du FagFlis Arkitektshowroom en avdeling for arkitekter, interiørarkitekter og designere.

Les mer om Fagflis her

TreFokus

Trefokus er et nasjonalt informasjonsselskap. Vi skal dekke behovet for god og riktig treinformasjon både hos profesjonelle aktører innen bygg og planlegging og hos forbrukere.

Hos oss skal du få faktakunnskap og nøytral produktinformasjon. Vi selger ingen produkter selv.

http://www.trefokus.no/