Arkitektenes hus

Vi leier ut lokaler i Josefines gate til selskaper, kurs og seminarer.

Om lokalene

Josefines gate 32/34 består av to flotte bygninger i nyrenessansestil som huser flere arkitekt- og designorganisasjoner.

Vi leier ut til møter, kurs og seminarer. Lokalene er velegnet til selskap, bryllup og andre markeringer.

Lokalene består av stor sal på 130 kvm og tilhørende mindre sal på 42 kvm. I tillegg er det en kjellerstue i underetasjen.
Vi har et lite kjøkken med kjøl/frys, kaffetrakter/kanner, hybelkomfyr og oppvaskmaskin. Øvrig utstyr må man besørge selv.

Vi gjør oppmerksom på at lokalene i dag er lite egnet til funksjonshemmede. Toaletter og garderobe ligger i kjelleretasje uten heis.
Medlemmer av Norske arkitekters landsforbund leier til rabatterte priser.

Lokalene ligger på to plan med to sammenhengende saler og foajé i 1. etasje samt kjellerstue, tekjøkken, garderober og toaletter i underetasjen.

Lokalene er utstyrt med 150 stoler og cirka 30 bord á 70x 120 cm.

Lars Olav Jahre, daglig Leder i Arkitektenes hus AS. E-post: loj@saja.no

For leie av selskapslokale, send e-post til booking@saja.no.

 

Disse organisasjonene holder til i Arkitektenes hus:

  • Norske arkitekters landsforbund (NAL) med tidsskriftene Arkitektnytt og Arkitektur N
  • Oslo arkitektforening (OAF)
  • Norske interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforening (NIL)
  • Norske landskapsarkitekters forening (NLA)
  • Arkitektenes hus (driftsselskap)
  • Arkitektenes fagforbund (AFAG)

Mandager fra kl. 19.00-21.00. Vi starter presis kl 19,- dørene åpnes kl. 18.30

Et åpent tilbud du selv velger å bruke, når du har behov, tid og mulighet. Du tar med deg selvvalgt utstyr: Tegneblokk, blyant, kull, fettstifter, tusj, akvarell, eller en kombinasjon av det meste.

Pris kr 80 pr tegnetreff. Ingen påmeldingsavgift. Eventuelt klippekort m 11 klipp til kr 750 som gir en pris på kr. 68 per gang. Husk kontanter.

Croquistegning i Arkitektenes hus er åpent for alle som vil vedlikeholde og utvikle sin tegnestrek uten korreksjon, veiledning og vurdering.

Vårsemesteret: fra uke to i et nytt år til midten av juni. Åpent i vinterferien. Stengt i påskeuke, jul og sommerferien og helligdager/offentlige fridager,

Mange fredagskvelder holder Milonga Social til på Arkitektenes hus. Vi tilbyr dansekvelder med argentinsk tango for de som minimum har gått et nybegynnerkurs.

Synes du det høres spennende ut kan du gjerne komme innom og kikke. Har du lyst til å begynne med tango finner du informasjon om kurs på Facebook siden "Tango in Oslo".

Dans 5rytmer
Onsdager fra kl. 18.30-20.30. Dørene åpnes kl. 18.00.

Stengt vinterferie, påske, høstferie, jul og offentlige helligdager. For semesterlengde, priser og påmelding se nettside og facebook side, nedenfor.

5rytmer er en dans og bevegelsespraksis åpen for alle. Den gir mulighet for å bevege deg til musikk akkurat slik din kropp har behov for og lyst til. Med avspennende veiledning og ulike typer musikk og rytmer, legger vi opp til en rolig start, over i mer kraft og energi, til det stille – en bølge. En slags meditasjon i bevegelse, en meditativ opplevelse.

Det krever ingen forkunnskaper av noe slag, du behøver ikke «kunne» danse i det hele tatt, du kan elske å danse – og alt der imellom. Alder og fysisk form spiller ingen rolle, ingenting å vise - ingenting å bevise. Du kan legge deg ned, bruke veggene som støtte, sitte på en stol, - hva enn du måtte trenge der og da. Det er et «rom» for deg selv, i rom med andre som trenger et rom å bare «være» i.
Vi danser barbeint eller i sokkelesten. Ta med vannflaske og ledige klær. Garderobe, men ingen dusjmulighet. Stort deilig rom med lunt, mykt tregulv.